Aglomerație de Memoriale la Tulcea: pe faleză Memorialul Ivan Patzaichin, la sala CSS, Memorialul Iulian Rădulescu. La competiția de volei de la Sala CSS participă 10 echipe iar două au fost respinse pentru că nu ar fi rămas timp de joc în cele 3 zile de Memorial. Și astăzi, tulcenii au învins echipele pe care le-au întâlnit: CSS Tulcea 2- ACS Lumina Wolves 2-0 și CSS Tulcea 1- CSS 1 Constanța 2-0. Dacă astăzi după amiază, CSS Tulcea 1 bate pe CSS Bacău iar CSS Tulcea 2 bate pe CSM Constanța și mâine, în ultima zi, CSS Tulcea 2 câștigă în fața CSS Arcada Galați, e clar: Memorialul Iulian Rădulescu va fi disputat între cele două reprezentante ale CSS Tulcea.

Constantin Burungiu, antrenor Tulcea și organizator Memorial: “Memorialul Iulian Rădulescu a devenit o tradiție deja, dovadă că anul acesta participă 10 echipe și, cu părere de rău, a trebuit să refuzăm alte două fiindcă nu am fi avut timp pentru atâtea jocuri. Asta înseamnă că la Tulcea există seriozitate, ducem tradiția mai departe și că oamenii din țară apreciază ce se face în sport, în acest oraș mic dar cu inimă mare. De la deschidere, noi suntem nonstop în sală și ne amintim prin volei de cel ce a fost Iulian Rădulescu, părintele voleiului școlar la Tulcea. Și nu lipsit de importanță, competiția este un bun prilej pentru copii să progreseze înainte de competiția oficială, Campionatul Național, care se apropie”- a declarat Burungiu.

Pe terenul de volei, CSS Tulcea 1 și CSS Tulcea 2 sunt, încă, imbatabile

 

Alte rezultate din ziua a doua a Memorialului: CSS Rm.Sărat- CSS Bacău 0- 2; CSM Constanța- CSS Arcada Galați 0- 2; CSS Tulcea 2- ACS Lumina Wolves 2- 0; CSS Bacău- CSS Piatra Neamț 2- 0; CSS Arcada Galați- CSS Buzău 2- 0; CSS Tulcea 1- CSS 1 Constanța 2- 0; CSS Buzău- CSM Constanța 2- 1.

Duminică, ultima zi a Memorialului. Se joacă:

8,30  CSS 1 Constanța- CSS Rm. Sărat

9,30  CSS Tulcea 2– CSS Arcada Galați

10,30 CSS 1 Constanța- CSS Piatra Neamț

11,30 ACS Lumina Wolves- CSM Constanța

               Festivitate de premiere

N.A.

+ There are no comments

Add yours