Volei masculin/ Juniorii sunt în grafic! Au învins la Râmnicu Vâlcea, la scor categoric!

În acest weekend doar ce încheiat s-a disputat a IV-a etapă din cadrul Campionatului Național de Volei- Juniori (U19). CSS Dream Team Tulcea s-a deplasat la Râmnicu Vâlcea unde a jucat cu echipa locală, Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Tulcenii au câștigat cu 3-0 (25-17, 25-18, 25-14) dar jocul nu a fost foarte ușor având în vedere că un drum pănă Vâlcea durează 7 ore, deci oboseală mare.

Constantin Burungiu spune că  “a fost un joc frumos, cu faze de joc disputate, echipa din Vâlcea opunând o rezistență dârză, mai ales că jucau acasă și îi susținea o galerie inimoasă. Am folosit toți copiii, unii mai mult, alții mai puțin, având în vedere jocul foarte disputat. După patru etape, avem trei victorii și o înfrâgere și am luat o opțiune serioasă pentru calificarea în turneul semifinal, grupa Elită. Felicit toată echipa pentru jocul prestat și pentru unitatea de care a dovadă”- spunea antrenorul Burungiu, după jocul din deplasare.

Rezultatele CSS Tulcea cu Juniorii U19 până în prezent: CSM București- CSS Tulcea 3-1, CSS 1 Constanța- CSS Tulcea 1-3, CSS 2 București- CSS Tulcea 0-3 și CNMB Râmnicu Vâlcea- CSS Tulcea 0-3.

Obiectivul secției volei masculin, ediția 2023-2024? Calificarea cu echipele de Minivolei, Speranțe și Juniori la turneul final. Ajunși acolo, vom vedea!- declară șeful secției Volei din cadrul Clubului Sportiv Școlar Tulcea, Constantin Burungiu.

Hai, CSS Tulcea!

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here