Volei masculin/ Juniorii tulceni au învins oltenii de la CNNT Craiova și așteaptă turneul semifinal

Astăzi, la Sala de sport a Clubului Sportiv Școlar de pe malul lacului Ciuperca, trupa U 19  tulceană a primit replica oltenilor de la CNNT Craiova pe care i-a învins cu 3- 0 (25- 13; 25- 23; 25- 22), deși aveau nevoie doar de 1 set câștigat pentru calificarea mai departe. Cu acest rezultat juniorii tulceni își fac deja planuri pentru turneul semifinal din decembrie.

Constantin Burungiu, antrenor U19: “Acesta a fost ultimul joc din faza întâi a Campionatului Național de Volei- Juniori masculin (U 19). După 7 etape, echipa noastră s-a calificat la turneul semifinal, Grupa Elită, care se va disputa la începutul lunii decembrie a.c.. Astăzi, cu CNNT Craiova, am câștigat cu 3- 0, cu un prim set dominat categoric de noi, dar următoarele două au fost câștigate la limită, având în vedere că a trebuit să scot pe căpitanul echipei, Darius Zburlea, cel mai bun trăgător. Per ansamblu a fost un meci frumos, cu faze foarte viu disputate, care au ținut spectatorii cu sufletul la gură. Mulțumesc copiilor mei pentru efortul depus și galeriei pentru susținere”- a declarat Burungiu

Lotul U 19: Darius Zburlea, Mocanu Adrian, Poida Codrin, Neculai Gabriel, Ciufu Albert, Panait Eduard, Vidineev Paul, Burcă Hugo, Lupu Radu, Buruiană Răzvan, Grosu Cosmin și Grigore Andrei (libero).

Felicitări, băieți! Succes la semifinală!

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here