După rezultatul de azi, CSS Tulcea mai are de luptat în turneul semifinal II pentru a juca la turneul final, ceea ce sigur se va realiza. Meci de poveste duminică între favoritele grupei în „finala” CSS Tulcea- CSM București, pentru calificarea direct. Duminică a fost să fie ziua  norocoasă a bucureștenilor: CSS Tulcea- CSM București 2-3 (24-26, 25-13,13-25, 25-16, 12-15). Un meci de infarct pentru părinți, unchi, alte rubedenii. Un meci de divizia A între două echipe egale valoric, dar cu șansa de partea bucureștenilor, în ciuda galeriei noastre formidabile. Într-adevăr, două ore la Sala CSS, de volei adevărat, cum publicul tulcean a mai văzut doar pe vremea Deltacons. Formidabil! Și felicitări ambelor echipe pentru spectacol!

Antrenorul Constantin Burungiu declară: “Un joc foarte bun făcut de copiii mei, CSM având avantajul experientei și jocurilor disputate la seniori, a Centrului de Excelență de la Vâlcea- cadeți și a campionatului municipal disputat în București. Cu toate acestea, echipa noastră era cât pe ce să câștige, în final pierzând cu 3-2. Ne vom lua revanșa în finală, noi acum mergând la recalificare. Mulțumim galeriei pentru sprijinul acordat și liderului galeriei, Toni Voicu, pentru prezentarea făcută”!

Speranțele tulcene, ovaționate la scenă deschisă pentru spectacolul oferit. O să vină și calificarea, sigur!

În celălalt meci al ultimei zilei de duminică CSS 1 Constanța- CSS Bacău 0-3. Prin urmare, clasatele pe locurile 2 și 3 (CSS Tulcea și CSS Bacău), mai au o șansă de calificare la turneul final, respectiv în turneele semifinale II între clasatele pe locurile 2 și 3 din fiecare serie.

Încă de pe acum, succes băieților noștri la turneul semifinal II

Lotul U15 Tulcea: Nere Alex, Danilov Rareș, Voicu Mario, Josan Matei, Panait Edi, Popa Mihai, Mihăiță N., Dumitru Ștefan, Burcă Hugo, Sîrbu Adrian, Parmac Octavian, Burungiu Patrick și Nane Mina (libero).

N.A.

+ There are no comments

Add yours