Hogea s-a săturat să tot fie înjurat. Dacă până în  primăvară  Aquaserv nu rezolvă str. Păcii, Consiliul de Administrație va fi demis

Într-un moment de respiro la dezbaterea taxei de habitat în ședința Consiliului local municipal de joi, primarul Constantin Hogea l-a prezentat consilierilor pe noul director provizoriu de la Aquaserv, ing. Valentin Ifrim. Primarul s-a folosit de ocazie să anunțe că s-a săturat să fie înjurat de tulceni pentru că nu se face nimic pentru repararea străzii Păcii, obiectiv care stă în sarcina Aquaserv să fie realizat. Hogea a reamintit că primăria municipiului este acționar majoritar la Aquaserv și a dat termen până în 15 martie 2020 finalizarea reparării acestei străzi.

” În caz contrar, strada va fi asfaltată de primărie, dar Consiliul de administrație va fi demis”- a declarat primarul pe un ton grav în plenul Consiliului local. Lucrarea atât de mult tergiversată pe această arteră importantă din municipiu, din varii motive, reprezintă un test pentru noul director Valentin Ifrim, în funcție de care va fi sau nu va mai fi director la Aquaserv.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here