O trupă de dans, din municipiu, care vine tare din urmă. Rade tot pe la concursuri

Duminică, 9 iunie, cele  trei trupe de dans ale Clubului  de Dans “Let’s Go  Dance” din Tulcea, coordonate de doamnele  Lidia Băluţă și Alexandra Băluță, au participat la Festivalul de Dans „INSTINCT”, care s-a desfășurat la Palatul Național al Copiilor din București.

Ca de fiecare dată, membrii acestor trupe,  cu vârste cuprinse  între 6 si 14 ani, au ridicat sala în picioare şi au impresionat juriul, care le-a acordat următoarele premii:  trupa “LET’S GO” a câştigat locul II (fiind singura trupă din provincie la categoria de dans urban, restul trupelor fiind din București) iar trupele “BLACK & WHITE” şi “LET’S GO JUNIOR”, au câştigat locul III.

Duminică ,16 iunie, urmează să participe la concursul Black Sea Dance Star care va avea loc la Constanța, acolo unde, anul trecut, trupa “LET’S GO”   a obținut locul I și un voucher gratuit de participare la Festivalul Movmnt International Dance Competition de la Ruse, Bulgaria. În luna martie, „LET S GO” a obținut locul III dintre 180 de trupe participante din Bulgaria, Grecia, Rusia și Serbia. Mai departe, pentru că tot este vacanță, acești copii minunați , excelenți dansatori, vor participa la un concurs la Varna, în perioada 28-30 iunie.

Felicitări „LET S GO” de toate vârstele, felicitări instructori! Mult succes!

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here