Ce fac vietnamezii la Vard când nu fac vapoare

Vineri,16 octombrie a.c., descindere a polițiștilor de la Transporturi  în incinta unor societăți comerciale, de pe raza municipiului. În cadrul actiunii polițiștii au identificat 15 persoane de cetățenie străină ( vietnameză) care organizau jocuri de noroc, altele decât cele autorizate de lege, în spațiul de cazare în comun al unei societăți. De asemenea, asupra unuia dintre bărbați au fost găsite două cuțite. Polițiștii au identificat două persoane care desfășurau activități de comerț cu băuturi alcoolice și non-alcoolice, fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege. Totodată, oamenii legii au constatat că persoanele în cauză nu purtau mijloacele de protecție individuală necesare prevenirii si limitării răspândirii noului Coronavirus.
În urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, in valoare de 61.500 de lei si au ridicat în vederea confiscării sumele de 19.545 de lei si 505.000 dong (moneda națională a Vietnamului) precum si băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 12.000 de lei.
A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase iar cele două obiecte tăietor-înțepătoare au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Tulcea, jandarmilor și reprezentanților ORI.

Comunicat IPJ

P.S. Pricepem acum de ce, din mai toate marile magazine din municipiu, vietnamezii de la Vard ies frecvent cu munți de baxuri de bere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here