Două echipaje de pompieri,cu descarcerarea, s-au chinuit să scoată un pui de pisică dintr-o canalizare

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină sâmbătă, în jurul orei 14:10, pentru salvarea unui pui de pisică căzut în canalizarea de la intrarea în parcul Victoria din municipiu. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de salvatori cu o autospecială de descarcerare. Pentru că nu se putea interveni în alt mod, pompierii au fost nevoiți să îndepărteze grilajul metalic aflat deasupra canalizării. Deoarece grilajul avea o greutate foarte mare și nu s-a putut îndepărta doar cu ajutorul troliului autospecialei, a fost solicitat un echipaj în sprijin. După ce au îndepărtat grilajul, s-a reușit recuperarea puiului de pisică.
Deși misiunea noastră principală este salvarea vieților omenești, ne bucură faptul că azi am putut salva viața micuțului animal. Persoana care ne-a solicitat ajutorul, a fost prezentă pe tot timpul intervenției și a fost extrem de bucuroasă pentru reușita misiunii, hotărând să adopte puiul de pisică.

Comunicat ISU

P.S. Până la descarcerarea vreunei vrăbiuțe de sub vreo streașină, puiul de pisică descarcerat sâmbătă, după-amiază, la Tulcea, din canalizare, reprezintă un record la capitolul „vieți salvate”, secțiunea „animale mici și foarte mici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here