Generos cu doamnele sau bucuros că a scăpat?”Avem două doamne excepționale în fruntea Prefecturii”- zice fostul prefect

Fostul prefect, Cristian Iordan, numai miere despre “urmașele” la conducerea Instituției Prefectului.
“Am participat la ceremonia de depunere a jurământului de către noul subprefect al județului Tulcea, Teodora Giurgiuvanu. Astfel, în fruntea Instituției Prefectului avem două doamne excepționale, căci doamna Giurgiuvanu va face o echipă foarte bună cu doamna Carmen Caloianu, subprefect cu delegație de prefect.
A fost un moment emoționant pentru mine, ca deja fost prefect al Județului Tulcea, demnitate pe care am ocupat-o în două mandate diferite. M-am simțit onorat să pot fi în slujba tulcenilor ca reprezentant al Guvernului României și, deși adeseori atribuțiile prefectului și echipei sale nu sunt foarte cunoscute sau mediatizate, activitatea este una esențială pentru toate comunitățile județului nostru. În ultimele luni am gestionat complicata situație medicală generată de pandemia de coronavirus și vă asigur că prin doamnele Caloianu și Giurgiuvanu, două profesioniste, rămânem pe mâini bune”- ne asigură viitorul senator de Tulcea, Alexandru Cristian Iordan.
Probabil, singurul județ din țară unde două femei, din poziția de subprefect, veghează la respectarea legii în administrația publică și punerea în practică a politicii Guvernului. Din care una, Carmen Caloianu, cu atribuții de prefect, cum a anunțat fostul prefect la instalarea celui de-al doilea subprefect, Teodora Giurgiuvanu. Care și cine-i șeful cu atribuții de prefect, nimeni nu mai înțelege nimic! De ce…
               Funcționarii de la Guvern au comis o mică-mare bulibășeală(?!)

În 14 octombrie, ședință de Guvern. Pe site-ul Guvernului la Hotărâri adoptate și la numărul curent 20 apare  “HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Tulcea de către doamna Giurgiuvanu Teodora”. A doua zi, în Monitorul Oficial apare Hotărârea cu numirea doamnei Giurgiuvanu Teodora în funcția publică de subprefect. În 15 octombrie, Giurgiuvanu Teodora a depus jurământul ca subprefect de Tulcea. Prilej cu care fostul prefect a spus că subprefectul Carmen Caloianu va prelua,cu delegație, și atribuțiile de prefect. Sigur că cineva trebuie să fie șeful. Or, dacă onor Guvernul a încurcat doamnele cu funcțiile, de ce nu vine cu erată la actele adoptate și afișate pe site-ul propriu? Nici până astăzi, 16 octombrie, corectura nu era făcută. Acum pe cine să credem: pe fostul prefect care a zis că subprefectul Carmen Caloianu îi preia atribuțiunile sau pe Guvernul României care menține încă pe site, la secțiunea HG, poziția 20, pe Giurgiuvanu Teodora, prefect?

Nu că d aia n-are ursul coadă. Oricare dintre cele două doamne subprefect are potențialul necesar de a ne scoate cu județul la liman. Mă rog, până apare bărbatul neînfricat!
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here