Andaluzia Luca:”Incompetența și minciuna, ce caracterizează acest guvern, trebuie oprite pe 6 decembrie”

“În această seară, partidul domnilor Iohannis și Orban și-a lansat programul electoral pentru alegerile parlamentare. E doar jumătatea campaniei electorale, în definitiv. Ar fi putut să-l prezinte după alegeri, căci, după ei, aceste alegeri nu sunt despre programe și dezbatere, ci despre pumn în gura opozanților, ascunderea adevărului și sfidare.
Cred că unul dintre cele mai importante puncte din programul partidului de la guvernare este nerespectarea legii.
De exemplu, în ceea ce privește pensiile, guvernul promite că va încălca legea în continuare.
După ce a încălcat-o anul acesta, când, la 1 septembrie, nu a majorat punctul de pensie cu 40%, ci doar cu 14%, partidul domnului Iohannis vrea să continue în același mod.
Dacă s-ar fi respectat legea, astăzi punctul de pensie ar fi fost de 1.775 de lei, iar anul viitor ar fi trebuit să fie de 1.875 de lei. Acum, punctul de pensie este 1.442 de lei, iar guvernul „promite” că, aplicându-și programul, punctul de pensie va ajunge la 1.840 de lei în 2024. Adică peste patru ani va avea o valoare cu 33 de lei mai mică decât prevede legea că ar trebui să aibă anul viitor.
Este doar un exemplu al incompetenței și minciunii ce caracterizează acest guvern, este doar un exemplu de ce ne așteaptă timp de patru ani dacă pe 6 decembrie nu votăm pentru a-i opri pe acești inconștienți”.
(Material comandat de Partidul Social Democrat-Organizația Județeană Tulcea. AEP 11200020).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here