Câștigătorul etapei Tulcea a emisiunii lui Cozmin Gușă „România 2019-Alege Președintele” a fost…Puflene Resort Murighiol!

Din capul locului, felicitări Mihai Puflene, patronul Resortului! Gazda show-ului politic de sâmbătă seara, cu principalii lideri politici locali, într-o dezbatere despre pro și contra candidați la Președinția României. Desigur, Mihai Puflene nu a avut nicio treabă cu emisiunea lui Cozmin Gușă, nici nu avea cum, pentru că el le ia banii la toți, indiferent cine îi aduce mușterii la Resort; politici, cu evenimente de anvergură din care ies bani, aduce de regulă PSD-ul, fiind la guvernare. Pe unde  i-o fi plimbat Teo și Mihai pe Cozmin și Hoandră, pe ce canale din Deltă, ce le-o fi dat să mănânce din delicatesurile Deltei, încât emisiunea au umplut-o cu minunățiile văzute și mâncate, iar șefului bucătar Laurențiu i-au acordat timp de emisie mai mult decât dansurilor și obiceiurilor locale. Sigur, emisiune de televiziune privată, presărată și cu altceva decât fondul  pentru a nu plictisi, la care, de regulă, se menționează “plasare de produse” sau “plasare de sponsor”. Restul  de emisiune a fost…dezbatere.

Cine ești domnule Teodorescu? Aceasta a fost prima întrebare a lui Cozmin pentru Horia Teodorescu, susținătorul  Vioricăi Dăncilă. Cu așa minge la fileu, culmea să n-o fi plesnit Teo! Pod, ITI, Deltă, turism, agricultură ecologică, drumuri, faleză, toate alea. Și despre Dăncilă…la superlativ, firește!.

Cozmin Gușă a dorit echidistanță, s-a chinuit și a reușit. Am urmărit cu atenție prestația liderilor politici locali. Un Teodorescu, pro Dăncilă, sigur pe el, degajat, cu argumente, cu comentarii pertinente. Un Șișcu timorat în fața camerelor TV, copleșit probabil de misiunea de a-l promova pe Klaus Iohannis într-o competiție cu alți vectori de imagine, dar în final cu un mesaj coerent și clar: “Dăncilă nu are anvergura să ne reprezinte”. O doamnă Zibileanu neașteptat de vocală și convingătoare pentru independentul Mircea Diaconu. Spunea:”Dăncilă, o doamnă inadecvată pentru funcția de președinte”.

Un lucru de neînțeles nici la Arad, de unde Realitatea TV a pornit caravana “România 2019- Alege Președintele”, nici aici la Tulcea: Unde sunt vectorii de imagine ai USR? Unde sunt cei de pe val, cei care vor schimbarea? Unde sunt oamenii lui Barna? Există în realitate? Pentru că lumea vrea să-i vadă la față pe cei care… vor să schimbe lumea! Să-i audă cum vorbesc, ce vorbesc…

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here