În pandemie trebuie să fim solidari şi disciplinaţi

“Pandemia continuă să facă ravagii peste tot în lume, iar numărul cazurilor este în creştere. Nici ţara noastră nu face excepţie, iar Guvernul a decis că se impun unele restricţii începând de astăzi, pentru a limita răspîndirea virusului. Măsurile nu se compară ca duritate cu cele din primăvară, dar cu toate acestea, trebuie să recunoaştem, încă sunt români care contestă existenţa virusului şi spun că restricţiile nu-şi au rostul.
În pandemie trebuie să fim solidari şi disciplinaţi. Vedem că în spitale se găsesc tot mai greu locuri la Terapie Intensivă, iar numărul cazurilor grave creşte îngrijorător. Dacă în vară puţini dintre noi aveau prin preajmă cunoscuţi bolnavi de covid-19, astăzi lucrurile s-au schimbat, din păcate nu în bine. Este cazul să fim vigilenţi şi să respectăm regulile impuse de autorităţi.
Nu putem închide complet ţara pentru că economia trebuie să funcţioneze, dar în acelaşi timp nici nu putem lăsa lucrurile la întâmplare, pentru că situaţia se va agrava şi mai mult. Vă îndemn la echilibru şi cumpătare. Vom trece cu bine şi peste această cumpănă!” (AEP 11200025).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here