Pentru Geo

,,Spune STOP indiferenței!” – sunt vorbele colegului nostru, Sorin Andrici, care în weekend, a reușit, bineînțeles împreună cu oameni de suflet, să strângă peste 7000 lei, bani care au intrat în contul lui Geo, un tânăr adolescent de 17 ani care urmează să fie operat în Turcia! A fost un ultramaraton “al Speranței”, care s-a desfășurat la nivel național și în care a fost implicat și Sorin Andrici, el alergând 146 km în 20 ore.

Oamenii cu suflet mare au donat, cumpărând km pe care Sorin i-a alergat pentru ca Geo să se bucure de șansa unei operații în Turcia. Nu a alergat singur. Alături de el au mai strâns donații și unii dintre membrii echipei de ultramaraton SPARTANII ( Borisov Ion, Stoian Alexandru, Stoian Mariana, Stoian Andreea) al cărei căpitan este.

“Un ultramaraton deosebit deoarece am simțit cu toții o încărcătură emoțională, Geo fiind în sufletul nostru la fiecare pas! Nu ne rămâne decât să ne rugăm la Dumnezeu, reușita operației stă acum în mâinile Lui și al medicilor! Dumnezeu să te ajute, Geo! Noi, tulcenii, suntem alături de tine!” – plutonier adjutant șef Sorin Andrici.

Felicitări, plutonier adjutant șef Sorin Andrici pentru tot efortul şi sprijinul oferit oamenilor care au nevoie de ajutorul celor din jur!

Comunicat IJJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here