Raport de activitate- deputat liberal Vasile Gudu

Cu fiecare ocazie am susținut în Parlamentul României prioritățile care să ne facă viața mai bună tuturor. La fiecare final de sesiune parlamentară ordinară v-am obișnuit cu un scurt raport de activitate.

Activitatea parlamentară în cifre:

Luări de cuvânt: 39 (în 35 ședințe)
– din care declaraţii politice: 21
Declaraţii politice depuse în scris: 12
Propuneri legislative inițiate: 81, din care 6 promulgate legi
Întrebări și interpelări: 2
Moțiuni: 24

 

De asemenea am creat grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state: grupul parlamentar de prietenie cu Republica Socialistă Vietnam, grupul parlamentar de prietenie cu Republica Polonă, grupul parlamentar de prietenie cu Federația Rusă și grupul parlamentar de prietenie cu Republica Algeriană Democratică și Populară.

Trebuie să continuăm împreună cu un viitor mai bun , cu responsabilitate , transparență și pragmatism. Este un exercițiu de transparență publică care trebuie să fie obligatoriu pentru orice ales. Este important să ne implicăm , să fim uniți și să ne dezvoltăm spiritul civic și să avem putere de muncă pentru a schimba România ! De asemenea, săptămânal am fost puntea de legătură între presa tulceană și subiectele fierbinți cu care ne-am confruntat, de la inițiativele și prioritățile legislative ale PNL-ului, bugetul anului 2019, fondurile europene și pesta porcină care ne-a afectat foarte mult județul nostru, fiind o parte dintre subiecte.

Le mulțumesc tulcenilor mei pentru încrederea acordată și sunt bucuros că mi-au permis să continui !

Vă mulțumesc !

Deputat PNL, Vasile GUDU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here