S-au împiedicat de prag de și-au spart capul. ALDE Tulcea încearcă să se reorganizeze

Problema ALDE este în 37 de județe, aceeași: sub 5% la europarlamentare, sughițuri serioase dinspre partenerul de guvernare, gigantul PSD care, în ciuda scorului dezastruos al aliatului, îl ține aproape cât să-i reziste Guvernul până la alegerile parlamentare din toamna anului viitor sau, cine știe, până la eventuale alegeri anticipate.

De la Centru, directiva lui Tăriceanu e clară: peste tot se dizolvă Birourile Permanente Teritoriale, urmând ca într-un interval scurt de timp președintele organizației județene care rămâne pe funcție să analizeze și să propună nou Birou Permanent Teritorial care să fie acceptat și validat de conducerea centrală. Tulcea, cu 4,88% e primul județ sub linie; cu organizații din județ și cu peste 28%, dar și cu sub 1%. La nivel național, ALDE a scos 4,11%. Dezastru!

Popa Octavian, președinte interimar ALDE Tulcea, cât e el de vorbăreț, în situația în care se află Organizația Județeană pe care o conduce, nu poate să spună decât că „în ceva mai bine de o săptămână, începem reorganizarea la nivelul județului cu Biroul Permanent Teritorial, apoi să vedem ce s-a întâmplat în teritoriu”.

La drept vorbind, Popicu nici nu este în poziția liderului care să ia măsuri, să taie în carne vie, eșecul campaniei electorale la europarlamentare putându-i-se imputa. Bun! Să dea afară,că așa zice Tăriceanu! Și pe cine bagă???

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here