Proiect „Șah de performanță 2019”. Un manager care se ocupă! Bravo, Marius Sarighioleanu!

A.C.S. Logic Delta implementează proiectul ,, Șah de Performanță 2019”, proiect cofinanțat din bugetul local al municipiului Tulcea. Finanțarea nerambursabilă fiind acordată din fondurile alocate pentru domeniul ”Alte activități culturale și sportive” cuprins în bugetul local, nr. contract 19107 din 26.06.2019. Activitățile privind atingerea obiectivelor proiectului se desfășoară în perioada 26.06-25.07.2019.
Valoarea totală a proiectului este 10.020 lei, iar valoarea finanțării acordate de Primăria Municipiului Tulcea este de 6.810 lei. 

                           Un manager sportiv care se ocupă!

Prin tematica sa, proiectul vine în sprijinul sportivilor tulceni ce-și doresc să facă performanță în „sportul minții”- șahul. Deoarece, șahiștii tulceni au obținut rezultate deosebite la Campionatele Naționale Individuale de Șah pentru Copii și Juniori, unii dintre sportivi fiind componenți ai lotului național al României, încercăm prin derularea acestui proiect să contribuim la susținerea jucătorilor de șah tulceni, prin participarea la una din cele mai importante competiții naționale de șah pe echipe. Menționăm că, anul trecut echipa tulceană de fete 8 ani a obținut primul titlul de campioană națională a României la șah blitz și 2 medalii de bronz la proba de șah clasic și rapid. Anul acesta,Tulcea va fi reprezentată de trei echipe la categoriile de vârstă: Fete 8 ani,Fete12 ani și Băieți 12 ani.
În concursurile pe echipe, pentru atingerea obiectivelor de performanță, responsabilitatea, fair-play-ul și cooperarea reprezintă elementele esențiale ale succesului. Astfel că, prin participarea la Campionatele Naționale de Șah pe Echipe ce se desfășoară la Iași, în perioada 12-20.07.2019, sportivii își vor dezvolta o personalitate puternică și își vor îmbunătăți abilitățile de colaborare și muncă în echipă.
Prin proiectul ” Șah de Performanță 2019” , avem ca obiectiv creșterea performanțelor tinerilor șahiști tulceni, acumularea unei noi experiențe în competiția pe echipe, dar și a reprezentării orașului Tulcea la nivel național”- se „justifică” Marius Sarighioleanu, unul dintre cei mai activi promotori ai sportului la Tulcea, un foarte bun formator de șahiști din rândul copiilor, un om fără de care o Olimpiadă a Sportului Sportiv Școlar, personal, nu cred că s-ar ține.

Felicitări, Marius Sarighioleanu și echipei tale!

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here