Un „greu” PNL Central pune umărul la succesul candidaților liberali la Tulcea

Impropriu spus greu. Exagerat de tânăr pentru o funcție atât de înaltă, subțirel, înalt și la vreo 70 de kg, personaj politic de prim rang, Robert Sighiartău (secretar general al PNL) a fost ieri alături de echipele de campanie electorală care s-au desfășurat în județ și în municipiu și a participat la o întâlnire cu lideri liberali locali din toate cele 51 de UAT-uri. I s-au adus la cunoștință lucruri știute deja și din alte județe despre “greaua moștenire” dar cel mai important, ce este de făcut pe meleagurile tulcene după ce liberalii vor câștiga aceste alegeri locale. Certitudine subliniată și de Robert Sighiartău și de Ștefan Ilie- candidat la Primăria municipiului și de George Șișcu- candidat la președinția Consiliului Județean, ieri la conferința de presă de la sediul PNL de pe Concordiei. Foarte prudenți, liderii liberali au vorbit la general, recte “vom câștiga alegerile”, “vom avea cei mai mulți primari”, “vom câștiga primăria Tulcea”, “vom câștiga Consiliul județean”, “8 ani de administrație PSD a condamnat Tulcea la stagnare” etc dar ferindu-se  ca dracul de tămâie de răspunsuri  la întrebările directe dinspre ziariști, referitor la procentele cu care vor câștiga, dacă tot sunt siguri că vor lua caimacul de pe acest scrutin.

Desigur, Robert Sighiartău, de la București, vede problemele de la Tulcea “la general”, ca să zicem așa, dar chiar și nefiind trăitor pe aceste meleaguri el este ferm convins că liberalii tulceni vor câștiga alegerile locale din 27 septembrie. Normal, și Ștefan Ilie și George Șișcu, principalii doi candidați la cele mai importante funcții, s-au arătat încrezători că, de această dată, tulcenii vor face alegerea corectă; ca alternativă viabilă la o administrare PSD  de 8 ani ce a condamnat județul Tulcea la stagnare(Robert Sighiartău-citat din discurs). Atât Ștefan Ilie, cât și George Șișcu, întrebați fiind, au declarat că nu vor răspunde la niciun atac, la nicio provocare, din partea contracandidaților, oricât de dure ar fi.

Răspunsurile lor se vor regăsi doar în proiectele pe care au de gând să le implementeze, în județ și la municipiu, cu care vin la întâlnirile zilnice cu alegătorii.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here