În acest weekend la Slobozia a avut loc competiția de șah clasic, intitulată ”Cupa Satori Art Slobozia ” aflată la ediția a IV-a , competiție organizată de A.C.S. Satori Art .
Concursul s-a desfășurat pe parcursul a 6 runde, în sistem elvețian, cu timp de gândire 60 min + 30 sec / mutare / jucător, la care au participat peste 200 de jucători de sah de toate varstele , copii și seniori, legitimați la cluburi sportive din : Galați, Brăila, Buzau, Constanța, Slobozia, Iasi, Giurgiu, Urziceni, Craiova , Târgoviște, Medgidia, Mangalia, Brașov, București și Tulcea .
Competiția a cuprins mai multe turnee pe categoriile de vârstă: U8, U10, U12, Open și Debutanți.
Turneul dedicat copiilor cu vârsta sub 12 ani a fost câștigat de sportiva de la A.C.S. Logic Delta, Maria Pufleni care a încheiat competiția neînvinsă , obținând 5 puncte ( 4 V, 2 E, 0 Î).
Maria a fost surpriza acestei competiții, deoarece la cei 11 ani ai ei a reușit să se impună în fața unor jucători mult mai experimentați ,astfel că la finalul celor 6 runde de joc , chiar dacă a plecat de pe poziția de start nr. 12 , a reușit să încheie competiția pe locul I , obținând medalia de aur.
La finalul celor 6 runde sportivii de la Acs Logic Delta au obținut următoarele rezultate :

U12
Locul I – Pufleni Maria
Locul V – Tănase Andrei
U11
Locul II – Ancuță Eduard Gabriel

U10
Locul III – Borisov Sofia – Ioana
Locul I fete – Mocanu Miruna

U9
Locul I – Gherghișan Alexandru

U8
Locul V – Chihaea Iustin Fabian
Locul I fete Mardare Adelina – Izabela

U7
Locul I – Cuculici Robert

U6
Locul I – Guriencu Gabriel Alexandru
Locul II – Mardare Tudor- Vlad
Debutanți:
Locul I fete U10 – Pușcatu Iustinia

Felicitări,  copii !

N.A.

+ There are no comments

Add yours