Cantonament la Sulina, cu antrenamente dure pentru karatiștii din lotul național

În perioada 09- 12 septembrie, la Sulina a avut loc cantonamentul de pregătire pentru kumite ( luptă) a lotului național al Federației Române de Karate Kyokushin. Cantonament organizat la superlativ de Nippon Budo Sport- secția Sulina (prin Senpai Praz Laurentiu și condus de Sensei Pănuță Nicolaie, totodată și antrenorul lotului de kumite).
Au participat 34 de sportivi cu vârste cuprinse între 12 – 30 de ani din București, Republica Moldova, Brăila, Galați, Măcin, Sulina, Isaccea și Tulcea.
Pe perioada celor 3 zile s-au făcut câte 3 antrenamente pe zi, astfel structurate încât să atingă cât mai multe puncte din pregătirea unui sportiv din sportul de contact, condiție fizică, lucru cu partener sau la aparatura specifică, dezvoltare motrică, circuite, strategii de luptă și foarte multe reprize de sparring!!
La Sulina, participantul surpriză a fost  Sensei Sorin Fechet 3 Dan, unul din cei mai titrați antrenori din România, din anii 1990, cel care a adus un plus de experiență în tematica cantonamentului.
Sensei Nicu Pănuță, la finalul pregătirii: “Doresc să mulțumim Primăriei Sulina și mai ales domnului primar Nicolcencu Dan pentru că ne-a pus la dispoziție sala multifuncțională de sport pentru a ne desfășura antrenamentele la standardele cele mai bune, multumim domnului director DJST, Liviu Urlih și colegilor pentru că ne-au ajutat cu cazarea si masa la Tabara Sulina. Felicitări sportivilor! A fost un program de antrenamente infernal, dus în limite iar voi ați reușit să-l duceți până la capăt chiar daca aveati dureri. Asta înseamnă “kyokushin damashi”, spirit kyokushin!! Osu!!- a declarat sensei.
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here