Ce frumos! Șahistele campioane de la Logic Delta au fost „premiate”cu tort de Pluto Cafe

„Amu, cică trăiesc în zilele noastre trei fete de împărat, una mai frumoasă și mai ambițioasă ca alta: Alina, Maria și Sofia. Ursitoarele au fost darnice cu ele și, deși abia au 11-12 ani, micuțele sunt campioanele noastre la șah. Trăiesc cu pasiune șahul de ani buni, sunt componente ale lotului național, au muuulte trofee în palmares și de curând au devenit CAMPIOANE NAȚIONALE în proba de Șah Blitz și VICECAMPIOANE NAȚIONALE în proba de Șah Rapid la Campionatele Naționale de Șah pe Echipe- Iași 2019.
#MariaPufleni#SofiaIoanaBorisov și #BiancaAlinaBoureanu au fost astăzi la #PlutoCafe împreună cu antrenorul lor, #MariusSarighioleanu de la #ACSLogicDelta și ne-au povestit ce înseamnă să fii #copilcampion. Am povestit despre emoții, bucurii, lacrimi, prietenie, echipă, sacrificii și pasiune. Am savurat zâmbetele și chicotelile fetelor, mândria din ochii părinților și împlinirea din glasul domnului antrenor.
Felicitări tuturor! Fetelor pentru ambiție și perseverență, părinților pentru sacrificiile pe care le fac, antrenorilor pentru munca depusă, dar și fraților mai mici sau mai mari care trăiesc cu dorul fetelor plecate în cantonamente sau la campionate.
E o bucurie să poți privi ochii și zâmbetele acestor minuni, să le asculți și să-ți crească inima gândindu-te că lumea noastră are o șansă să devină mai bună. Cu ele, cu visurile lor! Să fim lângă acești copii și să le dăm aripi! PS. Dați-ne de știre dacă mai cunoașteți alți minunați”.(
Carmen Mihalache, Pluto Cafe)

N.A. Extraordinar! Și gestul doamnei Carmen și talentul ei jurnalistic. Aflăm că nu e prima oară când Pluto Cafe, din municipiu, recompensează cu dulciuri copiii care fac performanță în sport, aduc medalii la Tulcea și fac cunoscută Tulcea în țară și în lume. O bomboană, o ciocolată, un tort, nu înseamnă, poate, nimic pentru firmă. Pentru un copil, însă, proaspăt medaliat în sport sau la cine-știe-ce olimpiadă școlară echivalează cu satisfacția medaliei câștigate. Felicitări, doamnă Carmen! Avem copii minunați!

Nicu Adămiță

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here