CSS Handbal, start foarte bun spre obiectiv. Al doilea meci, a doua victorie, în deplasare!

Sâmbătă, 14 septembrie, s-a consumat cea de-a doua etapă a Campionatului Național de handbal- Juniori 3. Cu o nouă victorie pentru fetele Gabrielei Gheorghe, obținută în fața CSS Râmnicu Sărat cu 26-25, la ei acasă. După ce în primul meci, CSS Tulcea a trecut de HC Junior BB Buzău cu 25-22, în meci acasă. Un pas foarte important spre obiectiv, calificarea la turneul final(Speranță).

Lotul: Veronica Iancu, Alexandra Uzum, Raluca Ene, Alina Corciovei, Antonia Coșovei, Daria Carastoian,Daria Avram, Daria Tranulea, Andra Vâlcu, Delia Onofrei, Livia Gogancea, Irina Coman și Ștefania Vascu. Antrenori: Gabriela Gheorghe și Alina Tranulea.

Gabriela Gheorghe, după meci: „Un meci greu,în deplasare, pe care l-am gestionat bine.Fetele au ascultat și respectat în cea mai mare parte a meciului indicațiile primite.Mai avem multe de pus la punct,dar cel mai mult mă bucură victoria, muncită, și cele 3 puncte câștigate care ne aduc mai aproape de obiectivul propus. Remarc întreaga echipă, pentru că suntem sport de echipă și una fără alta, mai ales la cele mici, nu se poate. Felicit fetele pentru dăruire!”- declară bucuroasă Gabriela Gheorghe.

Și tot handbal. Mâine, duminică, de la ora 13,00, CSS Tulcea- juniori 1 întâlnește pe CSS Slobozia, la Sala CSS (Ciuperca).

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here