CSS Tulcea- CSS Arcada Galați 3-1. A fost rândul nostru, la cadeți, să-i batem!

De departe meciul zilei de sâmbătă a fost între eternele grupări sportive rivale CSS Tulcea și CSS Arcada Galați. Dacă săptămâna trecută la juniori ne-au bătut ei, cu 3-2, și s-au calificat în finalele CNV, acum, la cadeți i-am bătut noi cu 3-1, dar calificarea în finale încă se joacă pentru că meciul decisiv, respectiv calificarea de pe locul 2, se va juca duminică, între CSS Tulcea și CSS Buzău. Greu au trecut cadeții tulceni de cadeții gălățeni, cu 3-1 (25- 11, 25- 21, 22- 25, 25- 17) după un meci disputat și repetabila greșeală a copiilor noștri: relaxarea în joc prea devreme. Dovadă, setul 3! Dar a fost un meci frumos, cu atât mai frumos cu cât l-am câștigat noi. Foarte bun blocajul băieților noștri (nr. 15 și nr. 1).

Cum a văzut meciul antrenorul Constantin Burungiu: “In primul set Arcada nu a contat deloc,copiii mei au  respectat registrul tactic si nu le-au dat nicio șansă câștigând lejer. In setul 2 jocul a fost mai echilibrat ,dar ne-am desprins pe final câștigându-l si pe acesta.I-am rugat pe copii să fie atenți în setul 3, să nu se relaxeze, să câștigăm în minimum de  seturi pentru a nu ne obosi inutil pentru jocul de mâine. De ce mi-a fost frică n-am scăpat, am avut 18-14 și am început să facem greșeli neforțate. Am pierdut setul 3  cu 25-22. Setul 4 tot sub semnul echilibrului a fost, dar n-am mai repetat greșelile din setul 3 și am câștigat jocul cu 3-1. Mâine jucăm cu CSS Buzău. Cine învinge, pleacă la finală” – declară Burungiu.

Lotul tulcenilor: Covaliov Vlad, Neacșu Alex, Neacșu Marian, Atanasof Robert, Macovei Sergiu, Zotescu Daniel, Baja Alin, Saraev Sebastian, Poida Codrin, Neculai Gabriel, Zburlea Darius, Grosu Cosmin și Grosu Damian.

Tot sâmbătă, în primul meci, CTF Mihai I București- CSS Buzău 3- 0.

Duminică se decide între CSS Tulcea și CSS Buzău cine va merge alături de CTF Mihai I la finalele CNV – cadeți.

Ora  10,00: CTF Mihai I- CSS Arcada Galați

Ora 12,00: CSS Tulcea– CSS Buzău

Hai Tulcea!

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here