Minivoleibaliștii tulceni, favoriți la calificarea în finale. Bravo, copii!

În același timp cu turneul cadeților, la București a debutat CNV masculin pentru Minivolei, după mai bine de un an de pauză. “Emoțiile inerente competiției precum și lipsa de experiență s-au făcut prezente, însă ambiția și determinarea căpitanului echipei, Andrei Grigore, au condus tulcenii la o victorie meritată în primul meci, cu 3- 1, contra CSM 2 București” – remarcă antrenorul Valentin Nechifor. Mai participă alături de CSM 1 și CSM 2 București, și CSS Arcada Galați și CSS Tulcea. Regula este, la acest turneu, că primele două echipe clasate se califică direct în finalele CN de Minivolei. Și datorită rezultatelor foarte bune obținute în cele două meciuri de sâmbătă ( 3-1 cu CSM 2 București și 3-0 cu CSS Arcada Galați) minivoleibaliștii tulceni sunt favoriți pentru calificare, alături de CSM 1 București.

Rezultatele jocurilor de sâmbătă: : CSS Tulcea– CSM 2 București 3- 1;  CSM 1 București- CSS Arcada Galați 3- 1;  CSM 1- CSM 2 3- 0 și CSS Tulcea– CSS Arcada Galați 3- 0.

Valentin Nechifor, antrenor CSS Tulcea: “Meciul nostru cu CSS Arcada Galați a fost unul aprig disputat, un meci plin de orgolii, pentru că de 2 ani cei de la minivolei nu mai reușiseră să căștige în fața celor de pe malul celălalt al Dunării! Mânați de dorința de a demonstra că ce s-a întâmplat acum 2 ani a fost un accident, azi, cei de la secția de volei masculin, categoria minivolei a CSS Tulcea, le-au administrat un 3-0 sec, lăsându-i fără replică pe gălățeni! Felicit toată echipa pentru mobilizare și devotament!”- declară Nechifor, mulțumit de evoluția copiilor lui.

Lotul CSS Tulcea: Andrei Grigore, Ciufu Albert, Buruiană Răzvan, Danilov Rareș, Burungiu Patrick, Panait Bogdan, Wahba Darius, Popa Mihail și Postu Andrei.

Meciurile de duminică, ultima zi: ora 9,00- CSM 1 – CSS Tulcea și ora 11,30- CSM 2- CSS Arcada Galați.

Bravo, copii! Hai, Tulcea!

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here