Danube Delta Cup International, ediția a X-a,la karate, începe la… Babadag

Multă lume nu știe încă. Marile evenimente sportive ale Tulcei se desfășoară (de nevoie) în săli de sport din județ, deoarece la Sala Polivalentă din municipiu încă se lucrează. Evenimentul sportiv major de la finele acestei săptămâni este organizat de Clubul Sportiv Nippon Budo Sport, cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean Tulcea.

 Joi, în conferință de presă, gazda Danube Delta Cup International, sensei Nicu Pănuță și consilierul președintelui Consiliului Județean, Ștefan Coman, au prezentat acest eveniment de anvergură, ale cărui costuri se ridică la circa 75.000 lei. Vin la Babadag 388 de sportivi din 26 de cluburi sportive din Republica Moldova, Turcia, Georgia, Ucraina și România. Pentru că statul nu se implică financiar, Danube Delta Cup International, ediția a X-a, care începe sâmbătă, 15 iunie, va fi posibilă datorită sprijinului financiar din partea Consiliului Județean (45.000 lei la Legea 305/2005), Primăriei Babadag (15.000 lei) și Sala de sport, Ambulanța Tulcea.

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean: „Aș vrea să vă felicit în primul rând și să vă reamintesc că, de fiecare dată, Consiliul Județean a fost foarte implicat în tot ce înseamnă sport de performanță, a fost alături de sportul tulcean, în general. Susținem asociațiile sportive și ne mândrim cu sportivii care au adus rezultate deosebite pentru Tulcea. Vă doresc tuturor mult succes în continuare! “, a declarat, în deschiderea conferinței, Ștefan Coman.

Succes, sensei Pănuță cu desfășurarea evenimentului!

Succes, sportivilor tulceni!

N.A.

 

 

+ There are no comments

Add yours