comandat de pnl, executat de pnl, cod mandatar 41190007

Delta Aegyssus învinsă pe teren propriu, Pescăruşul Sarichioi jr. are prima şansă la titlu

Campionatul  judetean de fotbal de anul acesta nu se aseamana cu niciunul de dupa 1990. Numele castigatoarei titlului de campioana  va fi cunoscut doar la finalul ultimei etape, in cazul in care echipa din Sarichioi va castiga si anul acesta, este prima data in perioada posedecembrista cand o echipa cucereste titlul doi ani consecutiv. Spuneam de echipa Pescarusii, intr-adevar ei au cea mai mare sansa de a fi pe locul 1, in ultima etapa urmand sa intalneasca pe teren propriu pe Soimii Topolog, echipa invinsa in etapa de ieri,  tot pe teren propriu, de Flacara Mihail Kogalniceanu, care, la randul ei, daca in meciul  de final de campionat va surclasa pe Triumf Cerna, poate prinde locul 3, Soimii trebuind sa se multumeasca cu locul patru.

Nimic din toate aceste calcule nu se mai faceau daca ieri, in meciul de pe Stadionul Delta, echipa gazda, Aegyssus Tulcea, nu era invinsa cu scorul de 3-1 de catre rivala Pescarusii Sarichioi. Echipa de la malul Racului Razim a venit hotarata sa castige, sa arate ca pe 22 aprilie, infrangerea suferita cu scorul de 6-2 in fata rivalei tulcene, a fost doar un accident.

Meciul a fost echilibrat in prima repriza, cu doua mari ocazii ale oaspetilor, si atat. Echipa gazda s-ar fi multumit si cu un scor de egalitate.. In minutul 55 se produce supriza, oespetii inscriu prin Cazacu, trei minute mai tarziu gazdele egaland prin golul marcat prin Chitu. In minutul 74 oaspetii inscriu pentri 1-2, deznodamantul se petrece in min. 83, tabela aratand 1-3, marcatori Tomescu si Nane.

Acesta este si rezultatul  intalnirii, pana la fluierul de final  nu s-a mai marcat. AJF-ul tulcean a delegat o  brigada de arbitri din afara judetului, la solicitarea echipelor, aceasta fiind  din Galati, neexistand nemultumiri legate de prestatia acestora.

Iris IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here