Parteneriatul de 70.000 lei cu Consiliul Județean, gură de aer proaspăt pentru CSS

Alexandru Grecu, demultișor suferea pentru Clubul Sportiv Școlar pe care îl conduce. Mereu nu au fost bani destui să aducă baza materială a Clubului, cât de cât, la nivelul anului 2019. S-a ivit acum o oportunitate prin ceea ce s-a concretizat Acord de parteneriat cu Consiliul Județean prin care Clubul Sportiv Școlar beneficiază de suma de 70.000 lei; gură de oxigen pentru sportul școlar tulcean.

Marți, în conferință de presă, Alexandru Grecu a vorbit despre plasamentul acestor bani, pe cele 7 secții ale Clubului, în principal pe achiziționarea de materiale și echipamente sportive, cantonamente, activități sportive care se vor ține în această vară. A vorbit și de “greaua moștenire”, de reparații la sala de sport, utilări, treburi care nu s-au mai făcut de ani de zile.

Cu acești bani am acoperit toate secțiile”

Alexandru Grecu- director CSS: “Consiliul de Administrație a împărțit sumele ținând cont de nevoi urgente, pe secții, după rezultate. Două secții, handbal și volei, au ales să plece în cantonamente, handbalul la Brașov unde va avea și un turneu internațional, voleiul- la Piatra Neamț. Pentru celelalte secții  am achiziționat echipament sportiv. Tot din această sumă de 70.000 lei  din Parteneriat cu Consiliul Județean am alocat bani pentru dotarea sălii de sport (tabelă electronică nouă și un set de aparate de forță). De asemenea,  Consiliul Județean ne-a alocat 30.000 lei, pentru desfășurarea la Tulcea a Streetball Arena, în Piața Civică, în perioada 31 august-3 septembrie, organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța în colaborare cu Asociația Județeană de Baschet Tulcea și CSS, competiție care va fi finanțată și de Consiliul local Tulcea. Beneficiem deja de finanțări nerambursabile pentru volei divizia B, baschet, care va avea un stagiu de pregătire la Sinaia și în continuare un turneu de pregătire la Tulcea cu echipe din Constanța și Brăila. De asemenea, prin programul de investiții al MEN, CSS a avut alocate sumele necesare, prin Inspectoratul Școlar Județean, necesare la lucrări de hidroizolație la sala de sport, lucrare finalizată. De asemenea, am reușit dotarea sălii de sport cu frigider, televizor, TRX, aparaturăde forță, mingi medicinale, materiale sportive, am reușit izolarea ferestrelor, repararea și recondiționarea tribunei”- a declarat directorul CSS Tulcea.

În pregătire la Tulcea, Memorialul Iulian Rădulescu”, la volei. Inexplicabil de ce atât de târziu! Practic, de “nea Iulică” se leagă generația de aur a voleiului tulcean; când la Tulcea se făcea volei de clasă.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here