Pescăruşul Sarichioi a pierdut meciul de acasă, urmează returul

Meciul tur al barajului de promovare in Liga a III-a a avut loc ieri, 23 iunie, cu incepere de la ora 18.00, pe Stadionul Pescarusul din Sarichioi. Echipa locala, campioana judetului si anul acesta, a primit replica Gloriei Buzau, un nume binecunoscut in fotbalul romanesc.

Primul gol al oaspetilor a venit devereme, in minutul 5, dupa un fault nesemnalizat la Andrei Gaina. 22 minute mai tarziu, acelasi jucator, Campeanu Andrei reuseste sa mareasca avantajul echipei oaspete. 0-2 este scorul de final de prima repriza.  In ultima parte a jocului s-a inscris un singur gol, din penalty, in minutul 68, marcator Bobe Gabriel. Scor final 0-3.

Urmeaza sambata, 30 iunie, meciul de la Buzau, programat sa se joace pe nocturna, ora de incepere 20.00. Pe ansamblu a fost un meci frumos, cei peste 700 de spectatori prezenti au fost la inaltime, ca de obicei, incurajandu-si favoritii. Jucatorii campioanei noastre n-au aratat tot ce pot, asa ca, asteptam returul. Diferenta a facut-o si pregatirea fizica a adversarilor, acestia avand un program ca o echipa profesionista, antrenamente si tot ce este nevoie, ai nostri, de cele mai multe ori, intalnindu-se doar inaintea meciurilor.  Primaria Buzau a alocat in ultimul an 500.000  euro echipei Gloria, in liga a IV-a, cam de aproape 4 ori mai mult fata de cat a avut Delta Dobrogea de la Consiliul Judetean, pentru LIga a III-a, primaria avand aport de zero lei.

 

Iris IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here