Șah clasic: Medalii de argint și bronz la „Cupa de Iarnă Smart Galați”

În weekend-ul recent încheiat, la Galați a avut loc competiția de șah clasic, intitulată ” Cupa de Iarnă Smart Galați” , competiție organizată de Clubul de Șah Smart Galați .

Concursul a cuprins 6 runde, în sistem elvețian, cu timp de gândire 60 min + 30 sec / mutare / jucător, la care au participat peste 100 de jucători de șah de toate vârstele , copii și seniori, legitimați la cluburile sportive din : Galați, Alba Iulia, Brăila, Buzău, Slobozia, Huși, București și Tulcea.
Competiția a cuprins mai multe turnee pe categoriile de vârstă: U12, U10, U8 , Nelegitimați și Open .
La finalul celor 6 runde tulcencele au obținut următoarele rezultate :

U12: Locul III – Borisov Sofia Ioana – 4,5 pct

U8: Locul II – Coman Isabella – 5 pct.

U7: Locul III – Voloșincu Irina – 3,5 pct

Este de apreciat evoluția foarte bună a Sofiei Borisov , pentru că a reușit să obțină locul III în clasamentul general, fără nicio înfrângere ( 3V, 3=, 0Î), ea fiind componentă și a lotului național al României, la doar 11 ani.
Surpriza competiției la categoria de vârstă sub 8 ani a fost Coman Isabella care deși a fost favorita 7 de concurs, a reușit ,la finalul celor 6 runde de joc, să obțină locul II în clasamentul general cu 5 puncte ( 4V, 2=, 0Î).
Deși este la început de drum în șahul de performanță, Voloșincu Irina a reușit să obțină locul III la categoria de vârstă 7 ani cu 3,5 puncte (3V, 1=, 2Î).

Felicitări copii!

Proximul concurs de șah: În data de 22 decembrie , la Tulcea, va avea loc Competiția de șah rapid ” Cupa Sărbătorilor de Iarnă & Memorialul Romeo Ghioc”, competiție dedicată atât copiilor cât și seniorilor.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here