Șahiștii Sofia și Eduard, medalii de aur la „Cupa de Toamnă”-Cernavodă

În weekend, la Cernavodă a avut loc cea de-a XIII-a ediție a turneului de șah ”Cupa de Toamnă”,competiție la care au participat sportivi pasionați de ”sportul minții” ce au reprezentat cluburile de șah din : Constanța, Cernavodă , Mangalia, Medgidia, Brăila, Slobozia, Tâgoviște, Buzău, Sinaia, Craiova , București și Tulcea.
La turneul dedicat copiilor sub 12 ani, au participat și următorii doi sportivi ai clubului Acs Logic Delta: Ancuța Eduard-Gabriel (11 ani) și Borisov Sofia (10 ani).
La finalul celor 7 runde de joc , Eduard Ancuța a ocupat locul I în clasamentul general și a obținut medalia de aur cu 6 puncte ( 5 V, 2 E, 0 Î ), iar Sofia Borisov a obținut locul I și medalia de aur la categoria F12 cu 4,5 puncte ( 3 V, 3 E, 1 Î).
Marius Sarighioleanu: „Eduard este un sportiv ambițios, talentat și dornic de a face performanță în acest sport. Anul acesta , el a făcut parte din echipa Acs Logic Delta ce ne-a reprezentat județul la Divizia B , unde a avut rezultate frumoase pentru vârsta lui. Sofia Borisov, componentă a lotului național al Romaniei, este o sportivă talentată și pasionată, ea căștigând numeroase medalii de aur la competițiile de șah la care a participat anul acesta”- declară conducătorul clubului.
Felicitări , copii!
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here