Șahiștii tulceni impresionează din nou. Medalii de aur și argint la “Cupa de Toamnă”- Bușteni

În perioada 9-12 septembrie, în stațiunea Poiana Țapului de la poalele Munților Bucegi s-a desfășurat competiția de șah clasic ”Cupa de Toamnă”, organizată de ACS Rozmarin București și omologată de F.R. Șah și F.I.D.E. La această competiție de șah au participat jucători de șah legitimați la cluburile din București, Cluj , Iași, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Brăila, Târgu Mureș, Constanța, Pitești, Brașov și Tulcea.
Tulcea a fost reprezentată de trei sportivi ai clubului de șah ACS Logic Delta și anume: Miron Dimitrie, Diță Mari-Del-Carmen și Voloșincu Irina, medaliați cu bronz la Campionatele Naționale de Șah pe Echipe – Iași 2021.
La turneul dedicat copiilor sub 10 ani, Irina Voloșincu și Maria-Del-Carmen Diță , care dețin în palmares numeroase cupe și medalii au reușit și de această dată să obțină rezultate frumoase: Maria-Del-Carmen a obținut medalia de aur, iar Irina, medalia de argint.
Juniorul Dimitrie Miron locul II la “general”, la egalitate de puncte cu locul I, în competiția seniorilor
La turneul dedicat seniorilor, juniorul tulcean Dimitrie Miron a reușit să se impună în fața unor jucători seniori si juniori mult mai experimentați, clasându-se la finalul celor 7 runde de joc pe locul II în clasamentul general, la egalitate de puncte cu locul I.
Marius Sarighioleanu: coordonator lot: “Această reuşită a sportivilor noștri ne face să fim mândri că Tulcea continuă să aibă sportivi de valoare. Rezultatele copiilor au fost obținute nu doar prin talent, dar și prin muncă, perseverenţă şi pasiune pe care le dedică acestui sport. Felicitări copii!”- declară Sarighioleanu.
Deplasarea sportivilor la acest concurs de la Poiana Țapului a fost posibilă cu sprijinul oferit de Promotion Grup SRL și FAN Courier Tulcea, cărora conducerea clubului Logic Delta le aduce mulțumiri.
Felicitări, copii! Felicitări, antrenori!
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here