Adevărat meci de Divizia A, duminică, acasă cu Zalău. Nici nu-i exagerare dacă ne uităm  că majoritatea băieților de la CSS Zalău joacă și în Divizia A. Și ambele echipe, cu câte un „internațional” în sextetul de bază: Tulcea cu Andrei Grigore, Zalăul cu Dragoș Crișan, amândoi libero în Naționala României U18. Pe teren, CSS Tulcea- CSS Zalău 0-3 ( 23-25; 21-25; 14- 25). Însă dincolo de rezultat, care la fel de bine ar fi putut fi în favoarea tulcenilor, spectacolul a fost unul deosebit, cu volei de înalt nivel chiar dacă vorbim aici de juniori, un spectacol voleibalistic gustat de public. Am remarcat doi giganți de la oaspeți, Raul Boieș (6) și Ștefan Ciocan (8) cu două capete peste ceilalți, un baraj de netrecut și un trăgător Raul Boieș care „rupea” tot. Din păcate, ai noștri au avut un start bun de meci, apoi au început să se împiedice și în final au căzut de tot. Chiar și-așa, pentru prestația lor juniorii tulceni au fost aplaudați la scenă deschisă.

Constantin Burungiu, despre meci: “Am jucat astăzi cu CSS Zalău, o echipă foarte bună, cu mulți componenți la echipa de seniori. Am început jocul bine, am condus tot setul I, dar am pierdut pe final. Setul II a fost echilibrat, dar l-am pierdut pe final. După două seturi foarte disputate, în setul III echipa mea a cedat un pic și a pierdut și ultimul set. Menționez că echipa mea este mai tânără decât toate celelalte participante la turneu. Ca și la jocul trecut cu CSM București, plătim tribut lipsei de experiență. Dacă reușeam să câștigăm primul set, alta era soarta meciurilor. Mulțumesc galeriei pentru susținere și pentru că mi-au cântat alături de copii <la mulți ani>, ieri fiind ziua mea de naștere”.

CSS Tulcea:  Panait E, Buruiană R, Grosu C, Vidineev P, Poida C, Zburlea D (cpt), Josan M, Mocanu A, Grosu D, Voicu M, Burcă H și Grigore A (libero).

Juniorii și-ar fi dorit să-i ofere antrenorului Constantin Burungiu drept cadou de ziua lui,  victoria cu Zalău. Nu s-a putut. I-au cântat “mulți ani trăiască”, împreună cu galeria!

Mâine, luni, 19 februarie, CSS Tulcea joacă, tot acasă, cu LAPI Dej,  de la ora 11,00.

Hai, Tulcea!

N.A.

+ There are no comments

Add yours