O delegație a municipalității din Suzhou s-a aflat în vizită de lucru în județul Tulcea

Prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a participat, astăzi, la o întâlnire între oficialii județului Tulcea și o delegație a municipalității din Suzhou aflată în vizită de lucru, în aceste zile, în județul Tulcea.

„În numele Instituției Prefectului – Județul Tulcea, care reprezintă Guvernul României în teritoriu, vă urez bun venit în județul nostru. De asemenea, doresc să îmi exprim bucuria de a vă avea alături de noi, dar și convingerea că acest gen de reuniuni întăresc și dezvoltă relațiile bilaterale dintre Regiunea Suzhou și Județul Tulcea”- s-a adresat astfel oaspeților prefectul Alexandru Dan Munteanu.

Vizita delegației din Suzhou a avut ca scop analizarea și actualizarea priorităților pe domeniile de cooperare, stabilite între Județul Tulcea și Municipalitatrea din Suzhou în cadrul Protocolui de stabilire a relațiilor de înfrățire, semnat la data de 20 septembrie 1995. În cadrul întâlnirii oficiale, au fost abordate coordonatele care stau la baza cooperării bilaterale, mai exact dezvoltarea schimburilor economice și comerciale, precum și amplificarea relațiilor de cooperare în domeniile economic, tehnico-științific, cultural, sport, sănătate și învățământ. Totodată, a fost luată în discuție și perspectiva dezvoltării și eficietizării reperelor de colaborare prin noi inițiative reciproc avantajoase, dat fiind faptul că în anul 2025 se împlinesc 30 de ani de la semnarea Protocolului de colaboare între județul Tulcea și municipalitatea din Suzhou.

 

+ There are no comments

Add yours